JW Concept

Dat knapt pas op!

Heeft u een vraag? kijk hier of uw vraag tussen de veel gestelde vragen staat. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u ons natuurlijk altijd mailen of bellen.
Vraag: Wordt alles in buitenland gemaakt?
Antwoord: Wij werken voor onze materialen alleen met de beste fabrikanten in Nederland en Duitsland en voor de montage met de beste vakmensen in Nederland.
Vraag: Ik heb nu een keuken met grepen, maar wil graag een greeploze keuken, kan dit?
Antwoord: Bij een volledig greeploze keuken, is hier vanaf het ontwerp al rekening mee gehouden. Daarom zal dat in een bestaande keuken niet altijd mogelijk zijn. Uiteraard zijn er wel veel alternatieven zoals ingefreesde grepen, etc. Tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis, nemen wij graag alle mogelijkheden met u door.
Vraag: Werken jullie door heel Nederland?
Antwoord: In principe is ons werkgebied in Midden Nederland, het Gooi en Flevoland, maar afhankelijk van de opdracht kan JW Concept deze in heel Nederland verzorgen.
Vraag: Kan ik zelf de maten opgeven?
Antwoord: Voor een globale offerte is dit mogelijk, maar bij een definitieve opdracht wordt altijd alles op locatie ingemeten, alleen dan kunnen wij u vakwerk garanderen!
Vraag: Verzorgen jullie ook de plaatsing en alle bijkomende werkzaamheden?
Antwoord: Alle werkzaamheden die te maken hebben met de plaatsing van uw opdracht, kunnen wij organiseren.
Vraag: Kan ik ook voor een opdracht voor mijn bedrijf bij jullie terecht?
Antwoord: Ja wij werken zowel voor particulieren als bedrijven. Wij verzorgen ook ontvangstbalies, winkelinrichting, display's, etc. U kunt altijd vrijblijvend meer informatie opvragen.
Vraag: Hebben jullie ook referenties?
Antwoord: Ja zeker, wij worden door onze opdrachtgevers zeer goed beoordeeld. Hieronder kunt u onze reviews vinden.


Keuken inrichting