JW Concept

Dat knapt pas  op!

Bokmerk Aluminium achterwanden

JW Concept is geautoriseerd dealer van Bokmerk © aluminium keuken en sanitair achterwanden.

Bokmerk © is de eerste én enige leverancier in Europa van aluminium keuken achterwanden met gepatenteerde teflon coating!

Alle traditionele achterwanden, zoals RVS, Glas, Tegels of Verf, brengen vervelende nadelen met zich mee. Een Bokmerk © achterwand is dankzij het innovatieve productieproces met gepatenteerde teflon coating de oplossing en neemt alle nadelen in één keer weg: Geen vlekken, Geen naden, Geen onderhoud. 

De keukenachterwand van Bokmerk © wordt tot op de milimeter nauwkeurig bij u thuis ingemeten en vervolgens in 1 deel vervaardigd en pasklaar bij u gemonteerd. 

Precisie en kleur: Alle producten van Bokmerk © worden met de modernste lasersnijtechnieken uitgesneden. Hoeken, uitsparingen voor wandcontactdozen en kraangaten zijn daarbij geen enkel probleem.  Vervolgens worden de achterwanden in de gewenste kleur gecoat. 

Tot de mogelijkheden behoren onder meer standaard RAL- en metallic kleuren, maar u kunt ook kiezen voor kleuren uit de Bokmerk ©-selectie. Het is zelfs mogelijk om een afwijkende kleur naar eigen ontwerp te kiezen.

Montage: De achterwand kan eenvoudig worden gemonteerd, op vrijwel iedere ondergrond en zelfs over bestaand tegelwerk. Na de montage kunnen planken, rekjes of accessoires op de achterwand worden bevestigd.

Achterwanden van Bokmerk ©, de perfecte combinatie tussen design en functionaliteit

Welke kleur wilt u?

Een keuze uit de kleurenselectie van Bokmerk © of een RAL kleur.
U kunt het zelf bepalen.

Klik op de link hieronder voor een overzicht van de mogelijkheden.

KLEUREN OVERZICHT

Vrijblijvende prijsopgave

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? 

Geef JW Concept de globale maten in centimeters door van uw achterwand (een schets als bijlage is nog beter) en wij kunnen u op basis hiervan een indicatie van de kosten geven. 

Uiteraard zal een definitieve prijsopgave pas volgen na inmeting door Bokmerk © 

Geef hier uw maten op