JW Concept

Dat knapt pas  op!

De juiste achterwand!

De juiste achterwand in uw keuken is de "finishing touch". Maar wat is nou de juiste achterwand?

JW Concept is geautoriseerd dealer van Bokmerk achterwanden. Deze achterwanden van 3 mm dik aluminium met een teflon coating kenmerken zich door de slag- en krasvastheid en zijn onderhoudsarm.

De achterwanden worden op maat gemaakt inclusief eventuele uitsparingen voor wandcontactdozen en kunnen over bijna iedere bestaande achterwand heen worden geplaatst, dus slopen van de huidige achterwand is niet nodig.

De achterwanden zijn waterbestendig, hittebestendig (tot 150 graden Celsius) en vingerafdrukbestendig en kras- en slagvast. Kortom, u heeft er geen omkijken naar. Als de achterwand vuil is, volstaat het reinigen met een vochtige doek en allesreiniger of zeep.

In vele kleuren leverbaar

Achterwanden worden tot maximaal 4 meter lang en 1,5 meter hoog uit 1 stuk vervaardigd met een laser/plasmasnijder die tot op duizendste van millimeters nauwkeurig uw achterwand vervaardigd.

Alvast inspiratie opdoen? Klik op de knop/foto voor een kleurenoverzicht van Bokmerk achterwanden.

Wilt u alvast een indicatie van de prijs van uw eventuele achterwand, geeft u dan globaal de maten door volgens onderstaande instructies. 
Het gaat om de maximale hoogte en breedte van de achterwand(en) per achterwand. 

Wij geven u vrijblijvend een prijsopgave inclusief inmeten, plaatsen en uitsparingen voor wandcontactdozen.

Stuur de afmetingen van uw achterwand(en) naar ons en wij geven u vrijblijvend een prijsopgave inclusief inmeten, plaatsen en uitsparingen voor wandcontactdozen.

Een definitieve prijsopgave is pas mogelijk na inmeting door Bokmerk.

Mail uw tekening