JW Concept

Dat knapt pas  op!

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag? kijk hier of uw vraag tussen de veel gestelde vragen staat. 
Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u ons natuurlijk altijd mailen of bellen.

Vraag: Worden alle fronten in buitenland gemaakt? 
Antwoord: JW Concept werkt voor de materialen alleen met de beste fabrikanten in Nederland en Duitsland en voor de montage met de beste vakmensen in Nederland.

Vraag: Ik heb nu een keuken met grepen, maar wil graag een greeploze keuken, kan dit?
Antwoord: Bij een volledig greeploze keuken, is hier vanaf het ontwerp al rekening mee gehouden. Daarom zal dat in een bestaande keuken niet altijd mogelijk zijn. Uiteraard zijn er wel veel alternatieven zoals ingefreesde grepen, etc. Tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis, zullen alle mogelijkheden met u door worden genomen.

Vraag: Vervangt JW Concept ook grepen en scharnieren? 
Antwoord: De nieuwe keukenfronten worden zonder boring voor grepen geleverd, dus het is mogelijk deze te vervangen voor nieuwe. Uiteraard kunnen op verzoek ook de oude grepen worden overgezet. Dit geldt ook voor de scharnieren, in de prijsopgave wordt uitgegaan van het overzetten van de bestaande scharnieren, maar deze kunnen bij een defect uiteraard worden vervangen.

Vraag: Wat is het werkgebied van JW Concept? 
Antwoord: In principe ligt het werkgebied in Midden Nederland, het Gooi en Flevoland, maar afhankelijk van de opdracht kan JW Concept deze in heel Nederland verzorgen.

Vraag: Kan ik zelf de maten opgeven?
Antwoord: Voor een globale offerte is dit mogelijk, maar bij een definitieve opdracht wordt altijd alles op locatie ingemeten, alleen dan kan vakwerk worden gegarandeerd! Duidelijke foto's en globale maten van de hoogte van de kastdeuren, maken het makkelijker om een correcte prijsindicatie te geven.

Vraag: Verzorgt JW Concept ook de plaatsing en alle bijkomende werkzaamheden?
Antwoord: Alle werkzaamheden die te maken hebben met de plaatsing van uw opdracht, kan JW Concept organiseren.

Vraag: Hoe lang gaat een vaatwasser ongeveer mee? 
Antwoord: De gemiddelde levensduur van een vaatwasser is afhankelijk van het merk en uiteraard van het prijssegment en de gebruikshoeveelheid.
Miele is het topmerk en geeft aan circa 5000 wasbeurten mee te gaan, Voor de Bosch/Siemens/Neff vaatwasser gemaakt in Duitsland geldt een gebruiksduur van circa 3500 wasbeurten. De niet in Duitsland gemaakte apparaten van Bosch/Siemens/Neff en de merken zoals AEG, Whirlpool, Electrolux/Zanussi geven circa 2500/2000 wasbeurten aan. De grootste boosdoener voor reparaties aan vaatwassers is altijd kalkaanslag, een goede bescherming hiertegen verlengd de levensduur van uw vaatwasser circa 1 jaar.

Vraag: Welke inbouwkoelkast moet ik hebben?
Antwoord: Voor een inbouwkoelkast is allereerst de nismaat (hoogte van de kast waar deze in past) belangrijk. De standaard maten hiervoor zijn 88 cm, 102 cm, 122 cm, 140 cm, 158 cm, en 178 cm, maar er zijn ook nog modellen met afwijkende en hogere maten. Er zijn 2 soorten deurbevestigingen bij inbouwkoelkasten/vriezers, namelijk deur op deur of sleepdeur. Bij deur op deur wordt de deur op de koelkast gemonteerd en maakt gebruik van de scharnieren van de koelkast. Bij een sleepdeur heeft de deur eigen scharnieren en wordt de deur middels een sleepsysteem gekoppeld aan de koelkast. Bij een koel/vries combinatie zijn ook de hoogte van de deur(en) belangrijk. Het is daarom raadzaam om vooraf de juiste maten te laten opnemen of bij vervanging over te nemen van de bestaande koel(vries)kast. Bij twijfel kunt u altijd contact met JW Concept opnemen.

Vraag: Kan ik ook voor een opdracht voor mijn bedrijf bij JW Concept terecht?
Antwoord: Ja, er wordt zowel voor particulieren als bedrijven een passende oplossing geboden. Bij JW Concept kunt u ook terecht voor ontvangstbalies, winkelinrichting, display's, etc. U kunt altijd vrijblijvend meer informatie opvragen.

Vraag: Sluit JW Concept de apparatuur ook aan en wat gebeurt er met de oude apparaten?
Antwoord: Ja zeker, alle door JW Concept geleverde inbouwapparatuur wordt gemonteerd en indien gewenst wordt ook eerst de oude apparatuur gedemonteerd en eventueel afgevoerd. Prijzen en details hiervoor worden altijd vooraf met u besproken.