JW Concept

Dat knapt pas op!

UW KEUKEN RENOVEREN MET JW CONCEPT
Bent u nog tevreden met de indeling van de keuken, maar zijn de fronten niet meer uw smaak of door folie problemen beschadigd?
JW Concept maakt er in "no time" weer een "nieuwe" keuken van.

U bepaalt de kleur, het materiaal, greeploos of met handgrepen en u krijgt van ons een voorstel op maat.
Alles gemaakt en gemonteerd door vakmensen en aanzienlijk goedkoper dan een nieuwe keuken natuurlijk.

Hier vindt u enkele voorbeeldfoto's van keukenrenovaties die wij hebben gedaan.

U heeft de keuze uit vele designs en modellen fronten van uw "nieuwe" keuken, hieronder een aantal voorbeelden.

Stacks Image 794

Bij JW Concept heeft u de keuze uit verschillende materialen leverbaar, zoals met folie omtrokken MDF deuren of melaminedeuren met een kunststof zijkant, maar ook gespoten deuren zijn mogelijk.Hieronder een overzicht van alle mogelijkheden.

3D-laklaminaatfronten (foliefronten)
JW Concept levert kwaliteits 3D laklaminaatfronten (voorheen foliefronten) van Hollandse bodem in 134 decoren in unikleur, houtdecor of hoogglansdecor. 3D laklaminaatfronten worden gemaakt van hoogwaardig MDF met daaroverheen het decor bestaande uit 3-laags PVC (bij decoren met een structuur zelfs 5-lagen). Hierdoor is dit front sterk en duurzaam en zeer makkelijk schoon te maken.
Download alle laklaminaat decoren hier

DBS melamine fronten
DBS melamine panelen zijn een voordelige en duurzame keuze. Als basis dient spaanplaat materiaal wat zorgt voor een lichte constructie. Daaroverheen de melamine laag in het gewenste decor. De zijkanten worden afgewerkt met kunststof dat met laser nauwkeurig op maat wordt gesneden. Melaminefronten van JW Concept zijn van hoogwaardige Duitse kwaliteit.
Download alle melamine decoren hier

Lak fronten
Hoogglans en zijdeglans lakfronten staan bekend om de hoogwaardige afwerking en zijn verkrijgbaar in 19 standaardkleuren en daarnaast optioneel leverbaar in RAL, NCS of Sikkens kleuren. Lakfronten zijn de ideale oplossing voor de nauwkeurige weergave van kaders en omlijstingen en worden gespoten door de beste Nederlandse vakmensen.
Download alle lak decoren hier

Massief houten fronten en andere mogelijkheden.
Uiteraard zijn ook massief houten fronten of fineer fronten mogelijk en daarnaast zijn er nog verschillende mogelijkheden voor fronten met een leer, beton of andere look.
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag
hier om meer informatie.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Misschien loopt u al lange tijd met een idee in uw hoofd rond over uw keuken, maar weet u niet of dit uitvoerbaar is, of ergert u zich al jaren aan uw keuken omdat de kleur u niet meer aanspreekt of omdat de folie van uw deuren en kastjes loslaat of scheurt? Bel of mail ons en we gaan het voor u oplossen.

JW Concept maakt graag van uw fantasie werkelijkheid.